Over mij

Over Mij

Mijn naam is Lesley Piccardt, ervaringsdeskundige en gediplomeerd Sociaal Pedagogisch Werker. Sinds 2003 werk ik als persoonlijk begeleidster in de zorg. Ik ben gestart in het begeleiden van volwassenen met een verstandelijke beperking met en zonder autisme.

Later ben ik jong volwassenen gaan begeleiden met een “normale” tot hoge intelligentie met autisme.

In 2005 heb ik zelf mijn diagnose autisme gekregen, ik heb dus eerst 35 jaar op deze aarde rondgelopen, en ging ik regelmatig onderuit en liep ik vast.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van autisme, ADD en angst, weet ik als geen ander waar je tegen aan kunt lopen.

Dus loop je vast thuis, op school of op je werk? Ik help je graag verder!

Bel of app voor een vrijblijvende kennismaking op telefoonnummer 0646101328

Of stuur een email naar l.Piccardt@sterkinautisme.nl