Lesley Piccardt

Hallo Lief mens, fijn dat je een kijkje neemt op mijn website. 

Mijn naam is Lesley Piccardt,  en eigenaar van Sterk in Autisme. Inmiddels werk ik alweer 15 jaar met mensen met en zonder de diagnose van welk hokje dan ook.

Zelf kreeg ik in 2005 de diagnose ASS, ik ging door diepe dalen en hoge bergen en liep dan ook herhaaldelijk vast. Ik voelde me onbegrepen en ik beleefde de wereld en onze maatschappij als hard en vooral heel snel. Een snelheid die ik niet kon bijbenen.

In 2010 kwam dan ook de man met de hamer en ik kwam in een stevige burn – out, tegelijkertijd kwam ik bij een psycholoog en die wilde mijn diagnose niet overnemen.

Daar stond ik dan, ik dacht eindelijk mijn autisme te hebben geaccepteerd en nu bleek ik helemaal niet autistisch te zijn. Er volgde een heel proces, een reis om te ontdekken wie ik was en hoe ik me in de wereld kon gaan neerzetten.

Ik kwam allerlei interessante mensen tegen, je kent ze vast wel, van die mensen met een uitstraling waar je U tegen zegt, van die mensen die volledig in hun kracht staan en daar dan vooral naar handelen en gewoon zo ZIJN.

Zo kwam ik in aanraking met het Sjamanisme, Body Mind Release therapie, meditatie en zo kwam het, ik leerde, ik groeide en ik werd diegene die ik altijd al was.

Word wie je eigenlijk al bent

Gaandeweg wanneer we opgroeien krijgen we allemaal overtuigingen mee, worden we in hokjes gestopt, worden we gekwetst en voordat we het weten passen we ons aan, aan de verwachtingen van onze dierbaren, maar ook aan de eisen van de maatschappij. En zo komen we steeds verder bij ons zelf vandaan. 

We maken onszelf ziek, en komen in een depressie, burn – out, ontwikkelen angsten, slapeloosheid en ga zo maar door.

Wil jij leren hoe jij weer in je eigen kracht komt te staan? Wil je leren hoe jij zelf jouw overtuigen kunt loslaten? Wil je weer worden wie je eigenlijk al bent? 

Neem contact op

NEEM CONTACT OP